Asculta integral noul album Nine Inch Nails, Bad Witch

17

Dupa o pauza de cinci ani, formatia americana Nine Inch Nails a lansat astazi, 2 iunie 2018, cel de-al 9-lea album de studio, intitulat “Bad Witch”. Succesorul lui “Hesitation Marks” (2013) contine 6 piese si va fi promovat printr-un amplu turneu care va incepe pe 13 iunie, cu 3 concerte in Las Vegas, apoi pe 22 iunie americanii vor concerta la Londra.

Pentru cei interesati Nine Inch Nails va concerta in Paris, Olanda, Cehia, Germania, Belgia, Elvetia, Portugalia si Spania insa pana ajungem la concerte va invitam sa ascultati integral noul disc.

Nine Inch Nails a luat fiinta in 1988 la initiativa lui Trent Reznor, principalul compozitor si producator al formatiei. Trupa oscileaza intre mai multe genuri pastrand un sound caracteristic redat de utilizarea instrumente electronice. Pe langa performantele muzicale, concertele lor incanta publicul prin spectacole extraordinare de lumini si efecte laser.

Nine Inch Nails a fost nominalizata de 13 ori la premiile Grammy si a castigat de doua ori pentru piesele ”Wish” si ”Happiness in Slavery”, in anul 1992, respectiv 1995. Foarte creativa si productiva, Nine Inch Nails este varful de lance a industriei rock independent, bazata pe ascultarea auditorilor. Adeptul unor piese violente, organice, sofisticate, Trent Reznor si Atticus Ross au lansat mai multe albume concept, cu subiecte foarte actuale.

Tracklist “Bad Witch”:

1. Shit Mirror
2. Ahead of Ourselves
3. Play the Goddamned Part
4. God Break Down the Door
5. I’m Not From This World
6. Over and out