Arcade Fire despre relatia muzicala alaturi de David Bowie

31

Fara indoiala, intre David Bowie si Arcade Fire a existat o relatie muzicala deosebita, muzicianul englez fiind un adevarat sustinator si protector al grupului canadian. “David Bowie a fost unul dintre cei mai vechi si sinceri sustinatori ai nostri. El nu numai ca a creat cadrul care a facut posibila lumea noastra muzicala, dar ne-a primit cu gratie si caldura si vom lua cu noi pana dincolo momentele pe care le-am impartasit. Au fost momentele memorabile ale vietii noastre! Nici ca vor mai exista altele. Lumea este, astazi, mai stralucitoare si mai misterioasa datorita lui”, au declarat cei de la Arcade Fire imediat dupa ce artistul s-a stins din viata. Bowie si-a facut simtita prezenta in piesa “Reflektor”, semnata de Arcade Fire:

“Bowie tocmai venea de la studioul din New York in timp ce mixam, doar pentru a asculta cum lucram si a inregistrat piesa cu noi pentru ca i-a placut foarte mult. Chiar ne-a amenintat, in gluma, bineinteles”, a declarat multi-instrumentistul Arcade Fire, Richard Reed Parry.

Rock The City 2018 reuneste doua concerte in premiera in Romania: Nick Cave & The Bad Seeds, pe 19 iunie, si Arcade Fire pe 20 iunie. Concertele vor avea loc in Bucuresti, la Romexpo (in parcarea A), fiind organizate Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Formatiile care vor urca pe scena in deschiderea concertelor sunt NoruNegru, Firma, The Speakers, Greetings Sugar si sarbii de la Repetitor. Ordinea in care vor intra trupele pe scena, cat si regulie de acces vor fi anuntate saptamana aceasta. In ambele zile, atmosfera dintre prestatiile live ale trupelor romanesti va fi sustinuta cu muzica rock de catre DJ HEFE de la Coma.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

– Diamond Circle – 220 lei
– Golden Circle – 190 lei
– Intrare generală – 160 lei