24 Oct 2021
spot_img

Aeon Blank a lansat videoclipul I Wish I Had A Gun

Citește și

Aeon Blank a lansat videoclipul celui mai nou single, intitulat “I Wish I Had A Gun”. Este primul extras de pe noul album al trupei, care se va numi “Dystopia” si care va fi lansat in toamna acestui an.

Avand ca teme principale political corectness-ul si totalitarismul, in special cel de stanga, “Dystopia” se anunta un album cu tenta politica ce vizeaza in primul rand comunismul, precum si victimele acestei ideologii, care pare ca in zilele noastre cunoaste din ce in ce mai multi adepti, in ciuda realitatii crude a ultimului secol.

“I Wish I Had A Gun” este prima colaborare a trupei cu Iustin Surpanelu, realizatorul videoclipului, impreuna cu Sorin Florea. La filmari au participat actorii Cezar Antal, Tudor Morgovan, Rares Zimbran, Daniel Nuta, Ioana Chiriac si Magda Dimitrescu, carora Aeon Blank le multumeste din suflet.

De machiaje si efecte speciale s-a ocupat Dana Angelescu, iar filmatile au avut loc la Tranzit.ro, prin bunavointa Ralucai Voinea.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X