28 Nov 2022

Videoclip nou Epica, Universal Love Squad

Citește și

“Universal Love Squad”, noul videoclip Epica poate fi urmarit mai jos. Clipul a fost filmat in Tilburg, Olanda cu ocazia concertului cu numarul 1000 din cariera formatiei, piesa fiind interpretata live in premiera.

Va reamintim ca Epica, alaturi de Soulfly, Children of Bodom, Carach Angren, Sonata Arctica, Kataklysm, Skeletonwitch va concerta la editia din acest an a festivalului Metalhead Meeting. Evenimentul se desfasoara in zilele de 6 si 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00 – 22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pretul unui abonament este de 199 de lei, pana pe 22 mai 2018, 229 de lei, pana pe 22 iunie 2018, si 250 de lei la intrare. La aceasta editie nu exista Golden Circle. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Rammstein, Adieu!

Rammstein a lansat videoclipul noului single, intitulat “Adieu”. Piesa este inclusa pe albumul “Zeit” lansat pe 29 aprilie 2022. “Zeit”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X