Urmareste noul videoclip Rock n Ghena, Vieti Pierdute

29

Rock n Ghena a lansat videoclipul piesei “Vieti Pierdute“. Este primul extras de pe noul EP, intitulat “The Hate, The Pain, The Suffering“, lansat in luna martie 2018. Rockn Ghena si The Dead Ceausescus vor urca pe scena in deschiderea concertului Dead Kennedys pe 3 iulie 2018, in club Fabrica din Bucuresti.

“Vieti Pierdute” descrie locurile de unde provenim, unde ne-am nascut si unde probabil o sa murim. Suntem atat de adanc ancorati in social incat uitam sa ne amintim de ce existam cu adevarat si preferam subzistenta. Uitam sa datoram existenta noastra stramosilor. Uitam sa respectam locurile de unde provenim. Uitam sa fim oameni.

“The Hate – The Pain – The Suffering” este cel de-al doilea material discografic al trupei din Mangalia infiintata in anul 2000, si va livra aceeasi doza de furie hardcore precum “The Outcome of Rage” (2014). Versurile insa pot fi asimilate si din perspectiva relatiilor inter-personale, nu doar de revolta impotriva sistemului actual, care este mai dur si mai putred ca acum 4 ani cand isi promovau primul album.

“Tradarea si manipularea dintre oameni, nu fac decat sa le numere zilele de existenta ca fiinte integre (It’s time to change your ways / Your days are numbered begin to pray). Divide et impera! Urandu-ne intre noi, ii lasam pe cei corupti deja sa ne duca exact acolo unde vor ei: un loc al sufletelor pierdute, usor de manipulat. Vom avea doar un statut de animal social, care nu poate sa treaca dincolo de minciuni, regrete si ura. Nu putem evolua si rezista lumii de astazi, decat prin iubire si solidaritate fata de cei din jur ( Regrets and hate within / With grudge stepping’ in / Cannot fucking destroy / What is built with love and joy). Ne exprimam disperarea dar si speranta prin acest album. Vei gasi si suferinta, si impacare cu sine in aceste piese. Keep your spirit safe”, a declarat trupa.