Trooper lanseaza un nou album, Stefan cel Mare – Poemele Moldovei

83

Pe 1 septembrie 2018, Trooper lanseaza albumul “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”, a doua opera rock dupa “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”. Lansarea in Bucuresti va avea loc pe 16 februarie 2019, in Club Quantic.

“Atunci cand am lansat “Vlad Tepes” (2009) aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa fortam aparitia urmatoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesanta, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, multi oameni nu mai constientizeaza ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinati de trecut si de povestile care au creat prezentul”, spune Alin Dinca, solistul Trooper.

Lansarea din Bucuresti a albumului “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sarbatoare ce se anunta unica. “Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note”, a dezvaluit solistul.

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.