Norah Jones lanseaza albumul Live at Ronnie Scott’s

66

Cantareata americana Norah Jones, detinatoare a 9 premii Grammy, va lansa pe 15 iunie 2018, albumul “Live at Ronnie Scott’s”. Distribuit de Blue Note Records, subdiviziune a EMI, concertul a fost unul intim sustinut in renumitul Ronnie Scott’s Jazz Club din Londra. Alaturi de Jones pe scena s-au mai aflat bateristul Brian Blade si basistul Chris Thomas.

Trio-ul a interpretat piese de pe ultimul album de studio “Day Breaks” (2016) dar si o serie de hituri din repertoriul celebrei pianieste precum “Carry On”, “Flipside” si “Do not Know Why”. Noi va invitam sa urmariti mai jos primul extras pe single, piesa “And Then There Was You”.

Nascuta pe 30 martie 1979, Norah Jones a devenit, odata cu lansarea albumului de debut “Come Away With Me“ (2002), una dintre cele mai de succes artiste din lumea intreaga. A vandut peste 50 de milioane de albume, fiind cunoscuta pentru talentul sau de a imbina o varietatea de genuri muzicale. La numai 23 de ani, Norah Jones castiga primele cinci premii Grammy din cariera sa, in prezent fiind detinătoarea a 9 premii Grammy, 5 premii Billboard, 4 World Music Awards, iar lista continua marcand un numar impresionant de 30 de premii.

Din 2007, Norah Jones a colaborat cu numerosi artisti, printre care Herbie Hancock, Talib Kweli, Willie Nelson, Q-Tip, Irma Thomas si trupa de comedie a lui Andy Samberg – The Lonely Island. De asemenea, a contribuit la numeroase soundtrack-uri, inclusiv pentru The War (Ken Burns), The Hottest State (Ethan Hawke) si My Blueberry Nights (Wong Kar Wai), in acesta din urma fiind si protagonista, alaturi de Jude Law.

Tracklist “Live at Ronnie Scott’s”:

1. Sleeping Wild
2. Don’t Be Denied
3. After The Fall
4. Sinkin’ Soon
5. Out On The Road
6. And Then There Was You
7. It’s A Wonderful Time For Love
8. Fleurette Africaine (African Flower)
9. Flipside
10. Day Breaks
11. Nightingale
12. Tragedy
13. Little Broken Hearts
14. Carry On
15. Don’t Know Why
16. I’ve Got To See You Again