7 Dec 2021
spot_img

Jinxy Von D’Ers a lansat videoclipul Away

Citește și

Jinxy Von D’Ers a lansat videoclipului noului single, “Away”, realizat de Emilian Floares (Helen Film, Bucuresti). Piesa a fost inregistrata si masterizata de catre Vadim Palos (Cutover Studio, Bucuresti).

Grupul s-a formata in 2015 in Bucuresti air printre influentele majore ale lor se numara formatii precum Incubus, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Jack White, Alice in Chains sau Pearl Jam. In 2018, trupa a castigat “Best Alternative Newcomer” la Metalhead Awards iar in 2017 au lansat “Sugar Rush” si “Glow”, doua single-uri oficiale de pe albumul de debut. In 2016 Jinxy Von D’Ers a lansat alte piese ca “So Alive” sau “Don’t Fall In Love”.

Formatia a putut fi vazuta pe scenele mai multor festivaluri importante din tara, Electric Castle Festival, Shine Festival, Bucharest Green Sounds Festival, Awake Festival sau 3010 Festival, iar toate single-urile lor de pana acum au intrat in playlistul radiourilor alternative din Romania si nu numai. In prezent lucreaza la albumul de debut, programat pentru acest an.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Nightwish in august 2022, la Romexpo

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 1 august 2022, la Romexpo. Showul face parte din turneul "Human. :II: Nature",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X