Days Of Confusion a lansat videoclipul Kagemusha

39

Days of Confusion, una din cele mai cunoscute trupe romanesti de progressive metal/djent, a lansa pe 2 mai, in club Control, videoclipul “Kagemusha”, piesa care apare pe ultimul albumul al trupei, “Yin & Out”.

Mesajul clipului reprezinta un memento al faptului ca orice drum in viata este lung si cere sacrificii, insa este presarat cu momente frumoase si reusite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupa merge inainte.

Sursa de inspiratie a piesei, este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului trateaza sindromul impostorului, reprezentat de catre un hot de rand ce devine sosia unui conducator de clan decedat, in Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hotul este macinat de constiinta, deoarece stie ca este doar un impostor si in final se elibereaza de masca nedorita, murind eroic in lupta – sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simtit ca l-a inselat atat timp.

In cei 6 ani de cand sunt prezenti pe scena muzicala, Days Of Confusion a trecut prin schimbari de componenta care si-a pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical.