Concert Doyle la Rockstadt Extreme Fest

55

Doyle, legendarul chitarist care a scris istorie cu The Misfits, va concerta pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest. Cu două albume solo lansate, “Abominator” (2013) si “Doyle II: As We Die” (2017), artistul pregateste-te un spectacol de punk total.

Editia a 6-a a festivalului Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 2 -5 august 2018, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania. Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival mai mare, mai divers, mai grandios.

Abonamentele au fost puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Abonamentele Rockstadt Extreme Fest 2018:

270 lei (5.02 – 01.07.2018)
300 lei (02.07.2017 si pe toata durata festivalului)

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute, reteaua de bilete MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.