Anthrax a lansat clipul Madhouse – Live Video

22

Anthrax sarbatoreste 30 de ani de la aparitia discului “Among The Living” (1987) prin lansarea unui dublu album live, intitulat “Kings Among Scotland”. Acesta a fost lansat pe 27 aprilie 2018, sub egida Megaforce, si contine inregistrarea concertului din 15 februarie 2017, cand trasherii americani au sustinut un show de zile mari la Barrowland Ballroom in Glasgow, Scotia. Dupa aparitia clipului “Indians”, trupa ofera fanilor un nou video, piesa aleasa fiind celebra “Madhouse”.

Cu un artwork realizat de Steve Thompson (Slayer, Motorhead, Iron Maiden), care este un tribut adus clasicului album Kiss – “Rock And Roll Over” (1976), DVD-ul este impartit in 2 parti. Prima parte contine piesele preferate de fani, votate special pentru acest show, precum “Madhouse”, “Be All, End All”, “Breathing Lightning” sau “A.I.R.” dar si filmari din turneu, culise, hoteluri sau autobusul formatiei.

A doua parte contine inregistrarea integrala a clasicului “Among The Living”, piese ca “I Am The Law”, “Antisocial”, “Caught In A Mosh”, “Indians” sau “Eflinikufesin (N.F.L.)” aducand publicul in delir. “Kings Among Scotland” a fost produs, regizat, filmat si editat de Green care a folosit 17 camere de filmat, o macara si multe camere Go-Pro.

Tracklist “Kings Among Scotland”:

1. Intro
2. A.I.R.
3. Madhouse
4. Evil Twin
5. Medusa
6. Blood Eagle Wings
7. Fight ‘Em ‘Til You Can’t
8. Be All, End All
9. Breathing Lightning
10. Among the Living
11. Caught in a Mosh
12. One World
13. I Am The Law
14. A Skeleton In The Closet
15. N.F.L.
16. A.D.I. / Horror Of It All
17. Indians
18. Imitation of Life
19. Antisocial