Hteththemeth ft. 4Tune Quartet a lansat videoclipul Light Lies

30

Hteththemeth a lansat, alaturi de 4Tune Quartet, videoclipul piesei “Light Lies”. Melodia este inclusa pe cel de-al 2-lea album, “Best Worst Case Scenario”, lansat pe 1 aprilie 2016. Clipul spune povestea a doi straini care se indragostesc in Casa Luminilor, un loc magic unde visele par sa devina realitate dar nimic nu e asa cum pare, nici macar  Casa insasi. Un loc in care mastile apar si cad la fiecare intoarcere a clepsidrei. Vor ramane credinciosi unul altuia sau va reusi Minciuna sa distruga armonia idilei lor perfecte?

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena muzicala, cu un stil unic si fara o limita de exprimare. Muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal abundent in elemente avantgarde si progressive, cocheteaza cu elemente ambientale si gothic, si ajunge pana la blues si bossa nova. Peisajul este intregit de un spectacol teatral unic, brasovenii reusind sa uimeasca audienta de fiecare data.

Infiintat in urma cu patru ani, 4Tune Quartet a debutat in clubul brasovean The Square, sustinand ulterior concerte atat pe scenele cluburilor de profil din tara (cele mai recente avand loc pe scena clubului brasovean Kruhnen Musik Halle, in cadrul inaugurarii clubului AltSquare si, de asemenea, pe scena clubului Rockstadt).

Cvartetul a avut prestatii si ȋn deschiderea a trei editii ale festivalului de film horror “Dracula Film Fest”, in cadrul a trei ediţii ale concursului “Transilvania Bike Trail Race”, festivalurilor “Strada dell’Arte”, “Rock’n Parc”, “Musica Barcensis”, in cadrul “ART tandem – Expozitie de arta si design”, dar si in cadrul editiiilor 2016 si 2017 a “Piano Rocks” – Sibiu.

Totodata, 4Tune Quartet a sustinut pe scena Filarmonicii Braşov un recital cu muzica de film, in cadrul recitalurilor camerale din perioada 2014-2015, iar in stagiunea 2015 – 2016, un recital pop-rock. In luna martie a acestui an, alatuiri de trupa brasoveana Hteththemeth, au avut parte de o serie de concerte in Bucureşti, Brasov si Cluj, prezentand spectacolul concept “Best Worst Case Scenario – a classical twist”.