S-au pus in vanzare biletele VIP pentru concertul Al Di Meola

24

Al Di Meola, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, revine in aceasta toamna la Bucuresti pentru a concerta pe 27 noiembrie 2018, la Sala Palatului. Dorinta publicului de a se intalni cu artistul este mare, prin urmare s-au pus in vanzare un numar de 29 de bilete VIP la pretul de 550 lei. Aceasta categorie include urmatoarele:

meet & greet package
prezenta la soundcheck
intalnire cu Al Di Meola
poza cu Al Di Meola
CD cu autograf

Biletele sunt pentru randul 2 din sectorul A , 29 de locuri si pot fi cumparate de pe startickets.ro. Informatii cu privire la ora de intalnire a publicului cu Al Di Meola vom avea cu doua saptamani inainte de concert.

Artistul promoveaza noul album, intitulat “Opus“, material ce reprezinta o noua etapa in viata artistului american (de origine italiana), acesta avand o relatie deosebita cu sotia si fetita de cateva luni. Cel de-al 25-lea album din cariera solo a fost lansat pe 23 februarie iar despre acesta artistul a declarat: “Cu “Opus” am vrut sa-mi perfectionez abilitatilele compozitionale. In mod evident, evolutia aceasta ma transforma, mai degraba, intr-un compozitor-chitarist decat intr-un chitarist-compozitor”.

O continua sursa de inspiratie, o cariera fabuloasa de peste 40 de ani, Al Di Meola ramane un veritabil muzician. Elegant si discret, un chitarist de jazz-fusion ce nici pana in acest moment nu poate fi masurat si intrecut, este artistul inovator, care mereu se afla in cautarea sineului prin muzica.

A colaborat cu nume precum Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si lista poate continua.

Al Di Meola este printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex-chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.