6 Oct 2022

Videoclip nou Papa Roach, None Of The Above

Citește și

Papa Roach revine in atentia publicului cu un nou videoclip, “None Of The Above”, care poate fi urmarit mai jos. Single-ul este extras de pe albumul “Crooked Teeth”, lansat in luna mai 2017, sub egida Eleven Seven Music.

Discul a fost a inregistrat la Steakhouse Studio din Hollywood, California in timp ce clipul a fost filmat in Beaufort Castle din Luxemburg si regizat de Bryson Roatch.

Papa Roach a luat fiinta in 1993 la initiativa solistului Jacoby Shaddix si bateristului Dave Buckner. EP-ul de debut, “Old Friends from Young Years”, a fost lansat 4 ani mai tarziu pentru ca in luna octombrie 1999 trupa sa semneze un contract cu casa de discuri DreamWorks Records. Primul album, “Infest”. a aparut la inceputul anului 2000 si a fost albumul care a adus celebritatea americanilor. Discul a fost nominalizat la premiul Grammy si s-a vandut in peste 7 milioane de unitati la nivel global. Au urmat “Lovehatetragedy” (2002), “Getting Away with Murder” (2004), “The Paramour Sessions” (2006), “Metamorphosis” (2009), “The Connection” (2012) si “F.E.A.R.” (2015).

Tracklist “Crooked Teeth”:

1. Break The Fall
2. Crooked Teeth
3. My Medication
4. Born For Greatness
5. American Dreams
6. Periscope (feat. Skylar Grey)
7. Help
8. Sunrise Trailer Park (feat. Machine Gun Kelly)
9. Traumatic
10. None Of The Above

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Depeche Mode pe Arena Nationala din Bucuresti!

Depeche Mode revine la Bucuresti pe 26 iulie 2023,pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X