Urmareste noul videoclip Joan Baez, Civil War

27

Cantareata de muzica folk americana Joan Baez, a lansat pe 2 martie 2018, ultimul album din cariera, intitulat “Whistle Down the Wind”. Discul, primul dupa o pauza de 10 ani, contine 10 piese cover dupa artisti precum Tom Waits, Josh Ritter, Zoe Mulford, Eliza Gilkyson, Anohni, Tim Eriksen, Mary Chapin Carpenter si Joe Henry, acesta din urma fiind si producatorul discului.

Noul videoclip de promovare este pentru piesa “Civil War”, si poate fi urmarit mai jos. Deborah Willis, profesor la universitatea din New York, a regizat acest video iar dansatorii sunt Djassi Johnson si Kevin Bozeman.

La 77 de ani, cantareata militanta, implicata in lupta pentru egalitatea drepturilor persoanelor de culoare si impotriva razboiului din Vietnam in anii 1960, a declarat intr-o conferinta de presa ca turneul din acest an va fi ultimul din cariera. Joan Baez va sustine o serie de concerte in Europa, cu 10 aparitii programate pentru luna iunie in sala Olympia din Paris, intre 4 si 17 iunie, apoi cu un show, pe 12 august, la Festivalul din Marciac. Cu toate acesta Baez a precizat ca desi renunta la turnee, va mai sustine concerte din cand in cand.