27 Sep 2021
spot_img

Program si reguli de acces pentru concertul Dark Tranquillity

Citește și

Dark Tranquillity revine la Bucuresti, in cadrul turneului Atoma, pentru a concerta pe 19 aprilie 2018, in clubul Quantic. In deschidere vor evolua Miracle Flair si 5Rand. Usile clubului se deschid la ora 18:15 iar concertele incep la ora 19:15. Acestea vor ramane deschise pana la finalul concertului.

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, “Atoma”, fiind lansat in 2016.

Club Quantic este situat in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club – acces facil din Bd. Iuliu Maniu si Cotroceni sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente. Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete vor primi bratari care le va permite accestul pentru a iesi in zona de fumat si toalete.

Programul concertului Dark Tranquillity in club Quantic:

18:15 – Open Doors
19:15 – 5 Rand
20:00 – Miracle Flair
21:00 – Dark Tranquillity

Informatii utile pentru concertul Dark Tranquillity din club Quantic:

Este interzis in zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase.
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel.
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert. Clubul dispune de garderoba.

Vanzarea de produse se face pe baza jetoanelor. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea si multe altele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– 89 Lei (Presale 2)
– 100 Lei (La intrarea in club)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X