27 Sep 2022

Nothing More deschide concertul Stone Sour de la Arenele Romane

Citește și

Formatia americana Stone Sour va concerta pe 26 iunie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere vor urca pe scena cei de la Nothing More.

Nothing More vine tocmai din Texas, Statele Unite, si au 15 ani de activitate, perioada in care au experimentat cu stilurile muzicale, abordant de la hard si alternative rock pana la progessive metal pe alocuri. Povestea formatiei a inceput intr-o tabara organizata de biserica, in care Johnyy Hawkings l-a intalnit pe Mark Vellelunga care canta la chitara. Cei doi au format oficial formatia in 2003 la scurt timp s-a alaturat si Daniel Oliver, cei trei reprezentand si acum nucleul trupei.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, Nothing More a lansat 5 albume de studio si a fost nominalizata la 3 premii Grammy pentru Best Rock Performance (Go to War), Best Rock Song (Go To War) si Best Rock Album (The Stories We Tell Ourselves). “The Stories We Tell Ourselves” este cel mai recent material al formatiei iar piesa “Go To War” inclusa pe acesta a ajuns in prima pozitile din Billboard Us Rock Songs.

In momentul de fata Nothing More inseamna:

Jonny Hawkins – voce
Mark Vollelunga – chitara, backing vocals
Daniel Oliver – bass, backing vocals
Ben Anderson – tobe

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X