Coma a lansat videoclipul Bine

37

Trupa bucuresteana Coma a lansat, in cadrul unui concert desfasurat in clubul Control, noul videoclip, intitulat “Bine”. Piesa este disponibila spre ascultare si descarcare pe toate platformele digitale si este o piesa cu mesaj puternic, completat si desavarsit prin anexarea unui videoclip aparte, ce este integrat in proiectul Video Content.

Videoclipul a fost realizat in parteneriat cu Fundatia Salvati Copiii si sustine constientizarea bullying-ului in mediul scolar si combaterea acestuia. Diferit de alte forme de agresiune/violenta intre copii, bullying-ul este un concept umbrela ce ascunde comportamente variate, stabile in timp, ascunse de adulti, ce continua in absenta unor masuri specifice de interventie. Bullying-ul reprezinta unul dintre cei mai puternici factori de risc pentru sanatatea si protectia copiilor, care prin caracteristicile specifice (dezechilibru de putere, regularitate, intentia de a provoca suferinta fizica si/sau emotionala, prezenta intr-un mediu pe care copilul nu il poate evita, cum este scoala), devine imposibil de gestionat doar de catre un copil sau doar la nivelul grupului de copii.

Complexitatea acestui fenomen necesita atentia si actiunea concertata a tuturor adultilor din contextele de viata ale copiilor, parinti, cadre didactice, personal educational auxiliar, membri ai comunitatii, cu atat mai mult, cu cat bullying-ul nu se manifesta la vedere, ci in spatii in care, in mod traditional, adultii nu sunt foarte prezenti (toalete, curtea scolii, drumul casa-scoala, colturi ascunse din proximitatea scolii etc.).

Componenta trupei este urmatoare:

Catalin Chelemen – voce
Dan Costea – voce/ chitara
Razvan Radulescu (DJ Hefe) – scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu – bass
Razvan Albu – tobe
Matei Tibacu-Blendea – chitara