C.O.D. concerteaza la SoundArt Festival 2018

53

C.O.D. este noul nunme confirmat pentru SoundArt Festival, eveniment ce are loc in perioada 11 – 13 mai 2018, in Bucuresti. Trupa a lansat recent albumul “Came Out Damned” si va canta pe scena din clubul Quantic Club. Din pacate, Holy Lamb si-au anulat prezenta in cadrul festivalului din motive obiective.

Noua editie SoundArt propune publicului amator de stoner si progresiv un format excentric: trei zile de festival in trei cluburi din Bucuresti: Quantic, Fabrica si Control. Abonamentele si biletele pentru eveniment pot fi achizitionate la pret promotional de pe iabilet.ro.

C.O.D. a luat fiinta in 2003 in Targoviste si exploreaza un amestec fin al stilurilor, precum southern si stoner rock, cu influente de grunge. Trupa a lansat recent un nou album, intitulat “Came Out Damned” pe care l-a promovat cu ocazia unui turneu prin tara alaturi de cei de la Ufommamut. Discul prezinta un concept legat de ultimele clipe ale planetei noastre, atacata de o rasa extraterestra. Materialul a fost inregistrat, mixat si masterizat de Marius Costache.

Trupele confirmate la SoundArt Festival 2018:

Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, C.O.D., Puta Volcano, Melancholy, ZiqqurHat, Purple Dino, Lowbau, The Flying Detachment, No Good Advice.
Control Club – Klimt 1918
Fabrica Club – RoadkillSoda, Rrichterinvoid

Programul intregului festival este gandit astfel incat sa existe posibilitatea de a urmari toate trupele si de a schimba in timp util locatiile pentru urmatorul concert. Momentele de pauza in clubul Quantic vor fi completate de numeroase activitati ale caror detalii vor fi anuntate de-a lungul perioadei de pregatire.