Asculta Over It, primul single Bullet for My Valentine de pe noul album

38

Dupa o pauza de trei ani, formatia galeza Bullet For My Valentine va lansa pe 29 iunie 2018, cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat “Gravity”, acesta este primul disc alaturi de bateristul Jason Bowld si basistul Jamie Mathias. Primul extras pe single este “Over It” si poate fi ascultat mai jos.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG.

Formatia are cinci albume de studio la activ. “The Poison”, primul album, lansat in octombrie 2005 a adus trupei mai multe premii: Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revista Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer si Best Single (pentru Tears Don’t Fall) oferite de prestigioasa revista Kerrang!. Nu in ultimul rand, trupa a fost invitata sa cante in deschiderea mai multor concerte Metallica si Guns N’ Roses.

Tracklist “Gravity”:

1. Leap of Faith
2. Over It
3. Letting You Go
4. Not Dead Yet
5. The Very Last Time
6. Piece Of Me
7. Under Again
8. Gravity
9. Coma
10. Don’t Need You (2018 Version)
11. Breathe Under Water
12. Crawling