4Tune Quartet canta la expozitia caritabila organizata de #Find_us pentru o supravietuitoare din Colectiv

34

4Tune Quartet (un proiect special de muzica rock cu instrumente clasice) va sustine concertul ce inaugureaza o noua editie a expozitiei Best Of #Find_Us 2017, ce va avea loc in perioada 21 aprilie – 21 mai 2018, eveniment destinat strangerii de fonduri pentru Flavia Lupu (37 de ani, tehnician dentar), una dintre supravietuitoarele tragediei din Colectiv.

Vernisajul va avea loc in seara de sambata, 21 aprilie, cu incepere de la ora 20.00 la clubul Rockstadt, strada Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov. Intrarea este libera!

“Incurajam publicul sa revenina la Clubul Rockstadt si in cursul zilelor urmatoare, pentru a se bucura cat mai mult de imaginile alese cu grija de membrii #FIND_US”, a mai mentionat Asociatia. Expozitia va contine in jur de 30 de fotografii, suprinse in timpul celor mai frumoase concerte desfasurate de-a lungul anului 2017.

“Tablourile fotografice sunt expuse in format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donatia minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operatii si recuperare, pana la finalul anului in curs”, a conchis Find_Us.

Cont donatii pentru Flavia Lupu: RO62INGB0000999906207310

Infiintat in urma cu patru ani, 4Tune Quartet a debutat in clubul brasovean The Square, sustinand ulterior concerte atat pe scenele cluburilor de profil din tara (cele mai recente avand loc pe scena clubului brasovean Kruhnen Musik Halle, in cadrul inaugurarii clubului AltSquare si, de asemenea, pe scena clubului Rockstadt).

Cvartetul a avut prestatii si ȋn deschiderea a trei editii ale festivalului de film horror “Dracula Film Fest”, in cadrul a trei ediţii ale concursului “Transilvania Bike Trail Race”, festivalurilor “Strada dell’Arte”, “Rock’n Parc”, “Musica Barcensis”, in cadrul “ART tandem – Expozitie de arta si design”, dar si in cadrul editiiilor 2016 si 2017 a “Piano Rocks” – Sibiu.

Totodata, 4Tune Quartet a sustinut pe scena Filarmonicii Braşov un recital cu muzica de film, in cadrul recitalurilor camerale din perioada 2014-2015, iar in stagiunea 2015 – 2016, un recital pop-rock. In luna martie a acestui an, alatuiri de trupa brasoveana Hteththemeth, au avut parte de o serie de concerte in Bucureşti, Brasov si Cluj, prezentand spectacolul concept “Best Worst Case Scenario – a classical twist”.

https://www.youtube.com/watch?v=jYNp6TEIBK0