SurAustru duc povestea Negura Bunget mai departe la Det Open Air

30

Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie DET Open Air. Aceasta este o idee experimentala, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor “mai in fata”, in cadrul unui eveniment de amploare.

Iata ca noul nume confirmat este SurAustru, trupa formata din cenusa formatiei Negura Bunget, va prezenta un nou concept muzical si liric, menit sa duca propria poveste muzicala mai departe. Acesta va fi primul show prezentat si totodata prima data cand trupa va prezenta propriile compozitii ce vor figura pe materialul de debut.

In componenta trupei ii regasim pe:

Stefan Zaharescu – voce
Tibor Kati – voce, chitara, keyboards
Corodan Ovidiu – bass
Petrica Ionutescu – instrumente traditionale
Mihai Florea – chitara Hoit – chitara
Nadaban Sergiu – tobe

DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre formatia Bucovina si Metalhead gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. Evenimentul isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

DOA nu va avea campanii de like-uri pe Facebook, ci va fi centrat pe dorinta trupelor de a face un pas in afara zonei lor de confort, pas care le poate ajuta cu adevarat sa creasca. Ne intereseaza mai mult activitatea trupelor noi (concerte, demo-uri, albume) si nu ce se intampla pe social media, intrucat ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce se intampla pe scena.