Daron Malakian (System of a Down) & Scars On Broadway a lansat videoclipul Lives

36

Chitaristul trupei System of a Down, Daron Malakian, a reactivat Scars on Broadway dar sub titulatura de Daron Malakian And Scars On Broadway. Din componenta lipseste John Dolmayan, bateristul System of a Down, care a fost prezent pe albumul de debut Scars on Broadway, insa Malakian a declarat ca noua trupa nu a fost creata din rautate sau frustrare, dar de cand a infiintat proiectul si-a dorit o noua componenta cu fiecare album. Malakian a dezvaluit ca discul a fost compus inca din 2012 si ca a inregistrat totul singur, doar ca dupa aceea materialul a fost “pus la pastrare”.

Cu aceasta ocazie Daron Malakian And Scars On Broadway a lansat si primul videoclip de promovare, “Lives”, iar artistul a dezvaluit ca in scurt timp fanii vor asculta un nou album. Aceasta poarta numele “Dictator” si va fi lansat pe 20 iulie 2018. Componenta actuala este Daron Malakian, Orbel Babayan, Roman Lomtadze si Niko Chantziantoniou.

Lansarea nu este intamplatoare, pe 24 aprilie se implinesc 103 ani de la genocidului armean. Masacrele comise in 1915 de Imperiul Otoman au facut 1,5 milioane de morti, potrivit autoritatilor de la Erevan, si tensioneaza de multe decenii relatiile diplomatice dintre Turcia si Armenia.