Skindred a lansat un nou videoclip, That’s My Jam

52

Skindred, trupa galeza ce are un stil muzical extrem de versatil, imbina rock-ul alternativ si heavy metal-ul cu elemente reggae si punk rock, va lansa pe 27 aprilie 2018, cel de-al 7-lea album de studio, intitulat “Big Tings”. Pentru promovarea discului trupa a lansat un nou videoclip, “That’s My Jam”, ce poate fi urmarit mai jos.

Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Napalm Records, a fost inregistrat in studioul Real World, proprietatea lui Peter Gabriel, si este produs James “Lerock” Loughrey (White Zombie, Depeche Mode, Manic Street Preachers).

Formata la sfarsitul anilor 1990, Skindred a cunoscut succesul inca de la albumul de debut, “Babylon”, piese ca “Nobody”, “Preasure” sau “Selector” devenind adevarate hituri. De-a lungul vremii, sound-ul trupei a evoluat considerabil, astfel noile piese au primit influente notabile de dubstep, hip hop si chiar drum and bass. In prezent, datorita show-urilor explozive, trupa se bucura de celebritate in randul unor festivaluri precum Download, Boardmasters, Wacken Open Air sau Sonisphere.

Treacklist “”Big Tings”:

1. Big Tings
2. That’s My Jam
3. Machine
4. Last Chance
5. Tell Me
6. Loud And Clear
7. Alive
8. All This Time
9. Broken Glass
10. Saying It Now