9 Aug 2022

Urmareste Millions, noul videoclip Between the Buried and Me

Citește și

Formatia americana Between the Buried and Me a lansat azi, 9 martie 2018, prima parte a discului “Automata I”, partea doua urmand sa apara in vara acestui an. Cu aceasta ocazie trupa ne ofera si un nou videoclip, “Millions”, pe care il puteti urmari mai jos.

Tommy Rogers, solistul vocal, a declarat despre conceptul discului:

“What if dreams could be broadcast for the purpose of entertainment? Could you consume the innermost thoughts of another person on screen? If you could, what does that say about an attention-starved audience? More importantly, what would become of the dreamer?”.

Tracklist “Automata I”:

1. Condemned To The Gallows (6:35)
2. House Organ (3:41)
3. Yellow Eyes (8:45)
4. Millions (4:43)
5. Gold Distance (1:02)
6. Blot (10:27)

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img