7 Jul 2022
spot_img

The Bipolar Disorder Project a lansat albumul de debut, Anna

Citește și

The Bipolar Disorder Project, proiectul solo al lui Robert Cotoros, multi-instrumentist in trupa Hteththemeth, a lansat albumul sau de debut, intitulat “Anna”. Construit cu grija, incepand din anul 2011, “Anna”, este un album conceptual care a evoluat de-alungul anilor, ajungand in forma lui finala abia acum, martie 2018.

Albumul spune povestea unei fete tinere cu o viata aparent perfecta, dar care ascunde un intuneric misterios ce iese la iveala in urma unei interactiuni intense cu o entitate intunecata si romantica. “Anna” se poate incadra in genurile de avant-garde/progressive metal, ideal pentru fanii Devin Townsend, Opeth, Leprous, Arcturus sau Ulver. La acest album, pe langa Robert Cotoros, au mai colaborat si vocalul/multi-instrumentistul din E-an-na, Andrei Oltean, solista vocala din Gray Matters, Laura Brat si Ana Tazlauanu, o cantareata necunoscuta, dar foarte talentata.

Lansat independent, “Anna” se poate achizitiona ggratis de pe Bandcamp, cu optiunea de a dona, pentru cei care sunt doritori. Deasemenea, albumul este disponibil si pe iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, Apple Music si multe alte platforme online de streaming.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X