Overkill lanseaza DVD-ul Live In Overhausen


Overkill, una din trupele etalon ale thrash-ului, formata la inceputul anilor ’80 in New Jersey, va lansa pe 18 mai 2018, sub egida Nuclear Blast, albumul “Live In Overhausen”. Materialul este unul special, trupa sustinand pe 16 aprilie 2016, un concert in Turbinenhalle 2, Germania prin care aniversa 25 de ani de la aparitia albumului “Horrorscope” si 30 de ani de la aparitia primului disc, “Feel the Fire” (1985).

“Live In Overhausen” este disponibil in mai multe formate: 2CD + Blu-ray Digipak, 2CD + DVD Digipak, LP (Limited edition Splatter, Green, Black). Si ca sa ne facem o idee despre acest material, va invitam sa urmariti inregistrarea piesei “Hammerhead”.

Bobby “Blitz” Ellsworth, solistul vocal, a declarat: “From the stage to your eyes and ears! “Live in Overhausen”, celebrating “Feel The Fire” and “Horrorscope” in one filmed/recorded concert in Germany, from 2016. A rare two-hour look at what has transpired over three decades in one of the world’s hotbeds of metal. Hang on to your hats, kids, it’s going to be a “thrashy-ride”!”

Tracklist “Live In Overhausen”:

1. Coma
2. Infectious
3. Blood Money
4. Thanx For Nothin’
5. Bare Bones
6. Horrorscope
7. New Machine
8. Frankenstein
9. Live Young Die Free
10. Nice Day – for a Funeral
11. Soulitude
12. Raise The Dead
13. Rotten To The Core
14. There’s No Tomorrow
15. Second Son
16. Hammerhead
17. Feel The Fire
18. Blood And Iron
19. Kill at Command
20. Overkill
21. Fuck You