Joe Bonamassa a lansat piesa Let Me Love You Baby – Video

48

In urma cu doua saptamani va anuntam ca celebrul chitarist Joe Bonamassa va lansa pe 18 mai 2018, albumul “British Blues Explosion Live”, un tribut adus celor trei “regi” ai blues-ului britanic: Eric Clapton, Jeff Beck si Jimmy Page.

Discul va aparea sub egida casei de discuri Provogue Records/Mascot Label Group si contine 14 de piese inregistrate in timpul concertului sustinut pe 7 iulie 2016, la Greenwich Music Time at The Old Royal Naval College din Greenwich. Printre piesele care se regasesc pe acest material se numara “Boogie With Stu”, “Let Me Love You Baby” sau “Pretending”. Iata ca artistul american ne ofera primul material video si anume clipul piesei “Let Me Love You Baby”.

Joe Bonamassa, nascut pe 7 mai 1977, este un cantaret si chitarist de blues-rock american, din Utica, New York. Canta de la varsta de 11 ani iar la 12 ani a fost invitat sa cantae in deschiderea unui concert B.B. King. La 14 ani a format alaturi de Berry Oakley Jr., Erin Davis (fiul lui Miles Davis) si Waylon Krieger (fiul lui Robby Krieger) trupa Bloodline.