In Flames concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2018

31

Formatia suedeza In Flames este noul nume confirmat pentru editia din acest an a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul va avea loc in perioada 2 -5 august, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile. Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival cat mai divers.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Abonamentele Rockstadt Extreme Fest 2018:

270 lei (5.02 – 01.07.2018)
300 lei (02.07.2017 si pe toata durata festivalului)

Abonamentele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute, reteaua de bilete MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

In Flames s-a format in 1990 in Gothenburg, Suedia, lansand de-a lungul timpului nu mai putin de 12 albume de studio, ultimul dintre acestea fiind “Battles” (2016). Considerata una dintre pionerii genului pe care Il abordeaza, melodic death metal, In Flames a vandut peste 2 milioane de albume in toata lumea.

De asemenea, trupa a fost recompensata cu numeroase premii printre care se numară echivalentul suedez al premiilor Grammy, Grammis Awards, Swedish Export Award si Metalhammer Golden Gods.