Call That an Option?, noul single Napalm Death


Napalm Death, trupa pionier a genului grindcore, va lansa pe 30 martie compilatia “Coded Smears And More Uncommon Slurs”. Este o colectie speciala ce cuprinde in total 31 de piese cu o durata de peste 90 de minute de muzica disponibila in format dublu CD si dublu vinyl. “Call That an Option?” este noul single prin care britanicii promoveaza acest produs.

Ultimul album de studio Napalm Death poarta numele “Apex Predator – Easy Meat” si a iesit pe piata in ianuarie 2015.

Tracklist “Coded Smears And More Uncommon Slurs”:

1. Standardization
2. Oh So Pseudo
3. It Failed To Explode
4. Losers
5. Call That An Option?
6. Caste As Waste
7. We Hunt In Packs
8. Oxygen Of Duplicity
9. Paracide
10. Critical Gluttonous Mass
11. Aim Without An Aim
12. An Extract (Strip It Clean)
13. Phonetics For The Stupefied
14. Suppressed Hunger
15. To Go Off And Things
16. Clouds of Cancer / Victims Of Ignorance
17. What Is Past Is Prologue
18. Like Piss To A Sting
19. Where The Barren Is Fertile
20. Crash The Pose
21. Earthwire
22. Will By Mouth
23. Everything In Mono
24. Omnipresent Knife In Your Back
25. Lifeline
26. Youth Offender
27. No Impediment To Triumph (Bhopal)
28. Legacy Was Yesterday
29. Outconditioned
30. Atheist Runt
31.Weltschmerz (Extended Apocalyptic Version)