Bobby McFerrin concerteaza in mai la Sala Palatului

37

Cantaretul american Bobby McFerrin va concerta pentru a doua oara la Sala Palatului, primul concert a avut loc in 2010,  in data de 19 mai 2018. Artistul se afla in plin turneu, intitulat “Circlesongs”, dupa numele discului lansat in 1997.

McFerrin este castigator a 10 premii Grammy, iar albumele sale s-au vandut in peste 20 milioane de exemplare in toata lumea. Melodia “Don’t Worry, Be Happy” a ocupat locul 1 in topul melodiilor pop din SUA in 1988 si a castigat premiile “Song of the Year” si “Record of the Year” la Gala Grammy din 1989. De-a lungul carierei, Bobby McFerrin a colaborat, printre altii, cu pianistul Chick Corea, cu Herbie Hancock , Joe Zawinul, Filarmonica din Viena, basistul Tony Williams si violonistul Yo-Yo Ma.

Bobby McFerrin este un explorator al sunetelor, ce combina jazz-ul, folk-ul si o varietate de influente muzicale, si anume, corul, muzica clasica, a cappella, carora le adauga propria sa creatie, fiind un adevarat inovator. De-a lungul carierei de dirijor si-a dezvoltat un puternic simt orchestral, reproducand perfect sunete cum ar fi trompeta din partitura de jazz a melodiei “Round Midnight” sau flautul din operele lui Faure si Vivaldi.

Preturi bilete concert Bobby McFerrin la Bucuresti 2018:

250 lei – Categoria VIP
200 lei – Categoria 1
150 lei – Categoria 2

Biletele pentru concertul Bobby McFerrin de la Sala Palatului din Bucuresti pot fi achiziţionate din retelele Eventim si Entertix, dar si online de pe www.eventim.ro, www.entertix.ro si www.blt.ro.