Twist Of Fate deschide concertul Turisas din clubul Quantic

38

Formatia bucuresteana Twist Of Fate va canta in deschiderea concertului Turisas ce va avea loc pe 7 mai, in clubul Quantic din Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate online exclusiv de pe AmBilet.ro la pretul de 69 de lei (Normal Ticket).

Twist Of Fate si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2016 in Bucuresti iar debutul concertistic a avut loc in primavara lui 2017. Trupa este adepta sonoritatilor metalcore /melodeath si s-a remarcat pe scena metal nationala intr-un timp relativ scurt prin participarea la concerte alaturi de trupe precum Crize, Breathelast, For The Wicked, E-an-na. In prezent, formatia lucreaza la un EP, iar curand va lansa si videoclipul piesei “#dwmt”.

Turisas a luat nastere inca din anul 1997 in Hameenlinna (Finlanda), luându-si numele de la un vechi zeu finlandez al razboiului, iar inca de la primul album lansat in 2004 – “Battle Metal”- s-a dovedit a fi o prezenta energica si inovativa pentru scena metal internationala.

Etichetata adesea ca o trupa de folk metal, Turisas sfideaza, totusi, aceasta incadrare in gen, muzica grupului finlandez imbinând elemente de symphonic power metal cu elemente de prog, punk si death metal, ceea ce a determinat, astfel, ca formatia sa-si creeze propriul stil, unic si de neconfundat.