Steve Vai la Bucuresti - Galerie Foto

09.12.2010


Poze de la concertul Steve Vai desfasurat pe 08 decembrie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti pot fi accesate pe RockStage accesand linkul de mai jos:

Steve Vai la Bucuresti - Galerie Foto.

Celebrul chitarist a concertat la Bucuresti alaturi de Evolution Tempo Orchestra, Calin Grigoriu si Fernando Draganici, in cadrul Festivalului International Music Contaminations editia a IV-a.

Steve Vai este unul dintre cei mai apreciati chitaristi din lume si este celebru pentru stilul unic de a canta la chitara. In 1974 a invatat chitara de la un alt mare chitarist, Joe Satriani, pentru ca la inceputul anilor '80 sa cante in trupa care concerta alaturi de Frank Zappa.
In 1984 si-a inceput cariera solo si a lansat, pana in prezent, 16 albume (live si de studio). A inregistrat si a participat la turnee alaturi de nume ca Frank Zappa si Whitesnake.
In 1996 a devenit membru al G3 Concert Tour si avea sa lanseze, un an mai tarziu, un material live foarte apreciat, alaturi de Joe Satriani si Eric Johnson: G3 Live In Concert.
Artistul a fost nominalizat de 11 ori la premiile Grammy, primind trei astfel de trofee, in 1994, 2001 si 2009.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0