Bucium a lansat videoclipul Frunza verde foi marunte

14.09.2017


Trupa de folk-rock ambiental Bucium a lansat videoclipul piesei "Frunza verde foi marunte". Este primul single promovat de pe "Miorita", viitorul material discografic, care beneficiaza de transpunere vizuala.

Pentru aceasta piesa au avut o perioada lunga de mai bine de un an, in care au cautat o voce feminina potrivita. Au gasit-o, intr-un final, piesa fiind interpretata de Dora Gaitanovici. Pe Dora au remarcat-o datorita celor de la Implant Pentru Refuz, cu care ea a colaborat la piesa "Apus".

Videoclipul a fost filmat in decembrie 2015 si este, de fapt, un prequel al unui videoclip mult mai amplu si edificator care urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an. In videoclip il puteti vedea pe actorul Bogdan Farcas, despre care Andi Dumitrescu, liderul trupei Bucium, a declarat: "Pentru noi a fost omul perfect in acest rol. Suntem prieteni buni si credem ca este unul dintre actorii ce ar trebui sa apara mult mai des in fata publicului din Romania. Si da, seamana cu Liam Neeson tanar."

Cei doi copii care apar in videoclip sunt fiica lui Cristi Raducanu, percutionistul trupei Bucium, si fiul lui Doru Trascau de la Mono Jacks. Cei doi vor putea fi vazuti si in urmatorul videoclip, unde vor fi eroii principali.

Noul videoclip a putut fi vizionat in prima faza doar de catre fanii apropiati ai trupei, cu care Bucium tine legatura in mod direct prin intermediul unui newsletter. Cei interesati se pot abona gratuit pe site-ul trupei, www.bucium.com.ro.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0