Bumblefoot canta la Bucuresti in formula completa

06.09.2017


Bumblefoot, cel care a facut parte din Guns N Roses vreme de 8 ani, va concerta pe 25 septembrie 2017 in club Fabrica in Bucuresti. Evenimentul este un Warm-Up Party pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc in luna mai 2018. Artistul va fi acompaniat de Kyle Hughes la baterie, Dino Fiorenza la bas si Stefano Xotta la chitara secundara.

"Va fi formatie completa. Bateristul meu Kyle Hughes in varsta de doar 19 ani si unul dintre cei mai buni bateristi alaturi de care am lucrat vreodata. Veti vedea! La bass - Dino Fiorenza - si la chitara secundara - Stefano Xotta - amandoi foarte buni instrumentisti! Eu voi acapara partea de chitara principala si voce", a declarat Ron, cel care acum se afla in plin turneu pe intreg continentul asiatic.

Programul evenimentului este urmatorul:
19.30 - Open doors
20.30 - Concert Bumblefoot

Bilete se pot cumpara la pretul de 50 lei (Acces General) si 65 lei (In seara evenimentului, la Club Fabrica). Acestea sunt disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro si myticket.ro.

Ronald Jay "Ron" Blumenthal aka Bumblefoot, chitarist american de renume, producator, actor in filme de groaza si fotograf, va sarbatori pe 25 septembrie implinirea varstei de 48 de ani, astfel ca show-ul de la Bucuresti se va gasi si sub semnul unui Birthday-Party.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0