Am Fost La Munte si Mi-a Placut canta in deschiderea concertului Katatonia

11.09.2017


Katatonia va prezenta live, pentru prima data in Romania, albumul "The Great Cold Distance", in cadrul unui eveniment special ce are loc pe data de 21 octombrie 2017, la Kruhnen Musik Halle din Brasov. Am Fost La Munte si Mi-a Placut este ultimul nume confirmat lineup-ul final fiind urmatorul:

Katatonia (The Great Cold Distance show)
The Ocean (special guests)
Am Fost La Munte si Mi-a Placut

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisa a grupului, baietii lanseaza primul material Full-Lenght, numit "S-a Rezolvat. Nu Se Poate", ce contine 9 piese exclusiv instrumentale, cu interventiile vocale ale actritei Isabela Neamtu.

Albumul isi propune sa trimita ascultatorul intr-o stare de relaxare dar si de conflict, acesta facand referire prin intensitatea fluctuanta si titlurile pieselor la diversele trairi si intamplari pe care oamenii le intampina in viata de zi cu zi.In acest moment, jumatate din biletele disponibile pentru eveniment au fost deja achizitionate. Acesta pot fi cumparate din reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la Kruhnen Musik Halle.

Pretul biletului este de 90 lei (pana pe 20 octombrie) si 115 lei (in seara evenimentului, in limita numarului ramas).

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0