Videoclip nou Pain, Absinthe Phoenix Rising

08.09.2017


"Absinthe Phoenix Rising", noul videoclip Pain, grupul suedez de industrial metal condus de Peter Tagtgren (Hypocrisy, Lindemann), poate fi urmarit mai jos.

Piesa este inclusa pe albumul "Coming Home", primul material discografic din ultimii cinci ani, lansat pe 9 septembrie 2016 sub egida Nuclear Blast Records. Artwork-ul este creatia fotografului si artistului grafic Stefan Heilemann (a mai lucrat cu Pain in trecut), care are in palmares colaborari cu Epica, Kamelot, Nightwish, Lindemann, Atrocity sau Kreator.

Despre "Coming Home", Tagtgren a declarat: "Din punct de vedere muzical, albumul este o evolutie a ceea ce am facut pana acum cu Pain si Lindemann, este mult mai experimental. Partea acustica si aranjamentul orchestral sunt realizate de Clemens de la Crarach Angren, care a facut si unele parti vocale, in timp ce Sebastian Tagtgren (fiul lui Peter) a facut otreaba excelenta la tobe".


CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0