Piesa noua Lunatic Soul, Anymore

07.09.2017


Lunatic Soul, proiectul muzical al lui Mariusz Duda, liderul trupei poloneze Riverside, va lansa pe 6 octombrie, un nou album intitulat "Fractured". Discul contine 8 piese, cu o durata de aproximativ 54 de minute, si este distribuit prin intermediul celor de la Kscope Records. Noul extras pe single piesa "Anymore" si poate fi ascultat mai jos.

"Fractured" a fost inregistrat in studioul Studio Serakos, acelasi unde Riverside a inregistrat "Shrine Of New Generation Slaves", lansat in 2013. Cel de-al 5-lea album a fost descris de Duda ca fiind "un album catharsis dupa un an dificil din viata mea personala". Artistul a mai adaugat ca din punct de vedere muzical acesta va fi cel mai original album pe care l-a realizat vreaodata, precum si cel mai accesibil si personal album din discografia Lunatic Soul. Vocea trupei Riverside a experimentat mult cu muzica electronica iar inspiratia si influenta vin de la nume precum Massive Attack, Depeche Mode, Peter Gabriel si David Sylvian.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0