Concert Immolation, Melechesh si Azarath in club Fabrica

18.09.2017


Data: 18 septembrie 2017
Locatie: Club Fabrica
Adresa: Str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti
Organizator: Live Nation Promotions
Pret Bilet: 60 lei
Open Doors: 19.00

Immolation, Melechesh si Azarath vor concerta pe 18 septembrie in club Fabrica din Bucuresti si pe 19 septembrie in Flying Circus din Cluj Napoca. Biletele pot fi achizitionate online de pe iabilet.ro si din reteaua Iabilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- 60 lei (pret valabil pentru primele 50 bilete - in perioada 26 iulie - 1 august)
- 70 lei (pana 17 septembrie)
- 75 lei (la intrare, in limita capacitatii)

Immolation, o trupa cult a scenei de death metal internationale revin la Bucuresti si Cluj Napoca in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat "Atonement", material lansat de casa de discuri Nuclear Blast.Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, Melechesh s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil aparte denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal".Azarath, trupa infiintata in 1998 de Inferno, tobosarul celor de la Behemoth, va concerta din nou in Fabrica dupa concertul sustinut in 2013, urmand sa ajunga in premiera la Cluj Napoca.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0