Concert Diabolical in Club Fabrica

02.08.2017


Data: 2 august 2017
Locatie: Club Fabrica
Adresa: Str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti
Organizator: Bestial Ro
Website oficial: www.letsrock.ro/mum
Bilete: 25 lei
Open Doors: 19.00

Diabolical, una din cele mai active formatii death metal suedeze revine dupa opt ani la Bucuresti. Pornind la drum in 1996, trupa a creat confuzie inca de la bun inceput, prin modul neasteptat de a se reinventa de la un album la altul. Mereu diferiti, dar bazandu-se pe o radacina serioasa death metal, Diabolical te proiecteaza in cele mai intunecate colturi ale mintii, lasandu-ti cu fiecare piesa impresii extrem de puternice.

Turneul Diabolical in Romania incepe in 2 august la Club Fabrica, unde veti asista la un recital extins, mult mai consistent decat in celelalte cantari pe care deatherii le vor sustine in tara noastra, in aceasta vara. In deschidere vor evolua Psychogod, Saddayah si Linear Disorder.Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert. Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 70-a).

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0