Concert Bumblefoot in Club Fabrica

25.09.2017


Data: 25 septembrie 2017
Locatie: Club Fabrica
Adresa: Str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti
Organizatori: German Quality Entertainment
Bilete: 50 lei
Open Doors: 19.30
Ora incepere: 20.30

Bumblefoot, cel care a facut parte din Guns N Roses vreme de 8 ani, va concerta pe 25 septembrie 2017 in club Fabrica in Bucuresti. Evenimentul este un Warm-Up Party pentru Ziua Chitarelor 5. Biletele se pot achizitiona de pe eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro si myticket.ro.

Pret bilete concert Bumblefoot în Club Fabrica:

- 50 lei
- 65 lei (in seara evenimentului)
- 150 lei (Bumblefoots Friends - bilete VIP care includ meet & greet, prezenra la soundcheck si un CD cu autograf)

Ronald Jay "Ron" Blumenthal aka Bumblefoot, chitarist american de renume, producator, actor in filme de groaza si fotograf, va sarbatori pe 25 septembrie implinirea varstei de 48 de ani, astfel ca show-ul de la Bucuresti se va gasi si sub semnul unui Birthday-Party.

Pe langa concertul de la Bucuresti Bumblefoot va pregati alte cateva concerte in orase diferite, urmand ca in scurt timp sa fie anuntate unde va concerta. Acesta va oferi cateva "lectii de chitara electrica" in mai multe show-uri dedicate cu ocazia celui mai indragit eveniment de gen: Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc in luna mai 2018.

In cadrul Warm-Up Party-ului de la Bucuresti, Bumblefoot va dezvalui o parte din line-up-ul festivalului Ziua Chitarelor 5, cat si data exacta a festivalului.Ronald Jay "Ron" Blumenthal, nascut pe 25 September 1969, cunoscut pentru numele de scena Ron "Bumblefoot" Thal, este un chitarist american, compozitor si producator. A fost chitaristul principal in Guns N Roses, perioada 2006 – 2014, la recomandarea lui Joe Satriani in anul 2004, chitaristul Litei Ford, actualmente fondatorul si chitaristului supergrupului Art Of Anarchy, unde ii gasim la voce pe Scott Stapp de la Creed, basistul John Moyer de la Disturbed, primul abum avandul la voce pe regretatul Scott Weiland de la Stone Temple Pilots si Velvet Revolver.

De la inceputul anilor 1990 a lansat multe albume si un DVD live. A aparut ca artist de renume pe alte albume si pe numeroase compliatii. In ultimii 20 de ani a lucrat si cu numeroase trupe si artisti ca producator, inginer, scriitor, aranjor si interpret. De asemenea, farte putini stiu ca Bumblefoot compune jingle-uri TV, melodii tematice si muzica de background.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0