ARTmania sustine Sibiu Guitar Meeting

12.07.2017


ARTmania saluta unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Romania, Sibiu Guitar Meeting, un experiment socio-cultural care aduce in fiecare an, in Piata Mica, sute de tineri chiratisti, pasionati de rock, in cadrul unui imens concert colectiv, preferatul turistilor si al publicului iubitor de muzica. Impatimit de rock si de riff-uri de chitara si consecvent acestei pasiuni inca de la prima editie, Festivalul ARTmania ii invita pe toti tinerii chitaristi de la Sibiu Guitar Meeting la concert. Tinerii cu varste de pana la 16 ani care s-au inscris la Sibiu Guitar Meeting vor avea intrare gratuita la Festivalul ARTmania, eveniment care se va desfasura la Sibiu, in perioada 28-29 iulie. Invitatii nostri trebuie sa vina in spatiul de festival insotiti de un adult, care va beneficia de o reducere la plata biletului. Pentru insotitori si pentru toti ceilalti pasionati de muzica inscrisi anul acesta la Sibiu Guitar Meeting, pretul unui abonament la Festivalul ARTmania este de 110 lei.

Festivalul Sibiu Guitar Meeting, eveniment care se desfasoara anul acesta in perioada 14-16 iulie, este o initiativa din 2015 a Asociatiei Culturale Play, care si-a asumat misiunea de a dezvolta si sustine strategii sustenabile pentru promovarea chitarei si a stilurilor specifice acestui instrument in randul tinerei generatii. ARTmania iti reafirma in fiecare an implicarea in consolidarea politicilor culturale locale, prin proiecte multiculturale menite sa reconfirme statutul orasului Sibiu de jucator important pe piata europeana a consumatorilor de cultura si a producatorilor de evenimente culturale. Impreuna, si alaturi de toti ceilalti operatori culturali a caror munca sustinuta transforma Sibiul in unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei, ne pregatim pentru o noua editie de festival.

Anul acesta, ARTmania anunta sapte spectacole exceptionale, in cele mai variate genuri, de la simfonic si progresiv, la heavy sau classic. Cea de-a 12-a editie a festivalului ARTmania aduce, pe durata a doua zile, show-uri cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriti ai marilor festivalurilor internationale, un mix de stiluri si genuri pe gustul generatiilor tinere.

Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project si Walkways sunt trupele confirmate pe afisul celei de-a 12-a editii a Festivalului ARTmania, idoli ai noului val si favoriti ai festivalurilor internationale. Ii asteptam pe membrii clubului Sibiu Guitar Meeting alaturi de noi, pentru o noua editie a unuia dintre festivalurile cu traditie si prestigiu in Romania, ARTmania, unul dintre cei mai importanti promotori ai muzicii rock si metal si, in egala masura, al oricarui alt tip de expresie artistica derivata din cultura rock.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0