Programul concertului Deep Purple de la Romexpo

10.05.2017


Sambata, 13 mai, veteranii de la Deep Purple revin in Bucuresti la Romexpo, in Parcarea A, in cadrul turneului de promovare pentru albumul "Infinite". Cu "A Long Goodbye Tour", trupa isi la revedere de la fanii din Europa, deocamdata. Locurile din tribune se apropie rapid de epuizare, iar la Golden Ring mai sunt disponibile 100 de bilete.

Pragramul concertlui Deep Purple de la Romexpo:

18:50 - Trooper
19:50 - Monster Truck
21.00 - Deep Purple

Turneul vine cu propria productie (sunet si lumini), iar echipamentele ajung in Romania transportate cu 15 tiruri. Concertul din Capitala deschide turneul "A Long Goodbye Tour", care va continua pana la jumatatea lui iulie si include 20 de showuri.

Accesul in parcarea A Romexpo este permis incepand cu ora 17.00. Happy-hour: timp de o ora dupa deschiderea portilor, fanii care ajung devreme isi pot savura berea la jumatate de pret. Spectatorii sunt incurajati sa foloseasca transportul in comun. Cei care aleg varianta automobilului personal pot parca in parcarea B (tarif Romexpo - 15 lei).

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0