Roger Waters lanseaza albumul Is This The Life We Really Want?

20.04.2017


Roger Waters, fost membru al legendarului grup britanic Pink Floyd, va lansa pe 2 iunie noul sau album solo, intitulat "Is This The Life We Really Want?" ("Aceasta e viata pe care ne-o dorim?"). Este primul disc rock, din ultimii de 25 de ani, de la aparitia lui "Amused to Death" (1992). In 2005 artistul a lansat "Ca Ira", un album de muzica clasica.

Se pare ca noul material are un puternic mesaj politic insa Waters a precizat ca tema principala este dragostea. Pentru acest nou produs artistul a colaborat cu producatorul englez Nigel Godrich, nume care are in palmares colaborari cu Radiohead, U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. sau Beck. "Is This The Life We Really Want?" contine 12 piese si va fi promovat printr-un amplu turneu care va incepe pe 26 mai in Kansas City. Primul extras pe single, "Smell the Roses", poate fi ascultat mai jos.Tracklist "Is This The Life We Really Want?":
01. When We Were Young
02. Deja Vu
03. The Last Refugee
04. Picture That
05. Broken Bones
06. Is This The Life We Really Want?
07. Bird In A Gale
08. The Most Beautiful Girl
09. Smell The Roses
10. Wait For Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0