Piesa noua Solstafir, Silfur-Refur

20.04.2017


La 3 ani de la aparitia discului "Otta", formatia islandeza Solstafir va lnsa pe 26 mai 2017, cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Berdreyminn". Materialul contine 8 piese, este distribuit prin intermediul celor de la Season of Mist in timp ce artwork-ul a fost realizat de Adam Burke. Noul extras pe single este "Silfur-Refur" si poate fi ascultat mai jos.

Solstafir va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2017, editie ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Editia din acest an va aduna un numar de peste 50 de formatii in ce va fi cea mai grandioasa editie de pana acum. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene.Tracklisting "Berdreyminn":
1. Silfur-Refur
2. Isafold
3. Hula
4. Naros
5. Hvit Seng
6. Dyrafjorour
7. Ambatt
8. Blafjall

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0