Cradle Of Filth concerteaza la Metalhead Meeting 2017

16.03.2017


Cradle Of Filth este noul nume anuntate pentru festivalul Metalhead Meeting 2017, eveniment ce va avea loc in zilele de 24 si 26 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Britanicii se alatura numelor deja anuntate pana acum la editia a sasea a festivalului: Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur si Bucovina. Alte cateva zeci de trupe vor fi anuntate in curand!

Cu o activitate de aproape 26 de ani, Cradle Of Filth este una dintre cele mai mari si influente trupe de metal britanice. De la black metalul salbatic al primului album din 1994 pana la bombasticul "The Manticore & Other Horrors" din 2012, estetica muzicala Cradle of Filth a avut un impact devastator asupra evolutiei muzicii metal, impinsa si de carisma solistului Dani Filth. Cel mai recent album al trupei "Hammer Of The Witches", lansat in 2015 via Nuclear Blast, este fara indoiala, cel mai focusat si bine produs album al trupei din toate timpurile.

La Metalhead Meeting cei prezenti vor asxulta piese precum "Nymphetamine Fix", "Temptation", "Hallowed be Thy Name", "Her Ghost in The Fog", "From The Cradle to Enslave" sau "No Time To Cry" alaturi de multe alte hituri de pe cele 11 albume ale trupei in cadrul unui show de 90 de minute.Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- PRESALE: pana pe 23 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle

Abonamentele se gasesc de asemenea si in retelele eventim si bilete.ro. Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0