Concert Parkway Drive la Arenele Romane din Bucuresti

20.04.2017


Data: 20 aprilie 2017
Locatie: Arenele Romane
Adresa: Str. Cutitul de Argint, Nr. 26 (Parcul Carol), Bucuresti
Organizator: Rockstadt Extreme Fest
Website oficial: www.rockstedtexetremefest.ro
Bilete: 90 lei (Acces General)
Ora: 20.00

Parkway Drive revine in Romania, de data aceasta in Bucuresti, pentru a sustin un concert pe 20 aprilie 2017, la Arenele Romane. In deschidere va evolua Darkest Hour si Stick To Your Guns.

Australienii vor ajunge la Bucuresti in cadrul unui show ce promoveaza cel mai nou album, "Ire", alaturi de o productie speciala conceputa pentru intreg turneul european. Discul a fost lansat pe 25 septembrie prin Resist Records si Epitaph Records, fiind descris de catre trupa si criticii de specialitate ca o trecere usoara de la stilul metalcore pur la influentele heavy metal.

Pret bilete concert Parkway Drive la Arenele Romane:

- 90 lei (Acces General)
- 110 lei In seara evenimentului (Acces General)Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si online, pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, cat si pe siteul www.rockstadtextremefest.ro.

Va exista un singur tip de bilet ce asigura accesul in intreaga sala, astfel NU vor exista zone ce delimiteaza sala. Ca o noutate, acesta va fi si primul concert unde biletele vor fi vandute inclusiv de celebrul brand Impericon - wwww.impericon.com.

Program concert Parkway Drive la Arenele Romane din Bucuresti:

18:30 - Open Doors
19:30 - Darkest Hour
20:20 - Stick To Your Guns
21:35 - Parkway Drive

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0