Concert Gregory Porter la Sala Palatului

24.04.2017


Data: 24 aprilie 017
Locatie: Sala Palatului
Adresa: Str. Ion Campineanu, Nr. 28, Sector 1, Bucuresti
Organizator: Twin Arts
Website Oficial: www.twinarts.ro
Pret bilet: 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 260 lei (in functie de categorie)
Open Doors: 19.30
Ora incepere: 20.00

Gregory Porter concerteaza in premiera in Romania, pe 24 aprilie la Sala Palatului, la Jazz Night Out. Aflat in turneu mondial, artistul va prezenta in Bucuresti discul "Take me to the Alley", aparut in 2016. Albumul a urcat pe locul 1 in Apple Music pe 6 continente, in tari precum Japonia, Canada, Australia, Africa de Sud, Brazilia, Germania, Marea Britanie sau Franta, si a fost primit cu entuziasm de fani si criticii muzicali.

Pret bilete concert Gregory Porter la Sala Palatului:
- Categria VIP - 260 lei
- Categoria I - 220 lei
- Categoria II - 180 lei
- Categoria III - 150 lei
- Categoria IV - 120 lei

Biletele pentru concertul Robert Glasper de la Sala Radio pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.Americanul e un vocalist total – nu doar pentru ca stapaneste si transforma intreg spectrul gospel, blues, R&B si soul – ci si pentru ca o face in fata unui public eterogen, cu preferinte muzicale dintre cele mai diverse.

Nascut in 1971 in Sacramento, Porter se pregatea de o promitatoare cariera in fotbalul american, pe care a intrerupt-o din cauza unei accidentari la umar. incurajat de mama sa care era pastor, canta de mic in biserica, obisnuindu-se treptat cu audienta si emotiile scenei. De altfel, mama sa este motivul pentru care a devenit muzician profesionist la varsta de 40 de ani, urmandu-i astfel sfatul dat in ultimele sale clipe de viata.

Dupa o perioada de concerte in cluburile de jazz din Harlem, muzicianul inregistreaza albumele Water in 2010 si Be Good in 2012. Recunoasterea internationala vine odata cu aparitia pe piata a discului "Liquid Spirit", scos de Blue Note Records in 2103, disc care a intrat in Top Ten UK Charts cu vanzari de peste 100.000 de unitati, si care i-a adus lui Gregory Porter un Grammy.

Rasfatatul Americii si al marilor festivaluri de jazz precum Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival, Gregory Porter are un incredibil succes comercial, iar timbrul lui de bariton vine cu stampila unui numar impresionant de albume vandute, dar si numeroase premii: un Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, doua Jazz FM Awards, dar si titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards in 2014.

Arma secreta a lui Gregory Porter este inteligenta lui muzicala si felul in care alege s-o exprime. Geniul sau se ascunde in compozitii, intotdeauna semnate de el insusi, fiind unul dintre putinii vocalisti care creeaza precis pentru punctele lui forte.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0