Concert Apocalyptica plays Metallica la Sala Palatului

06.04.2017


Data: 6 aprilie 2017
Locatie: Sala Palatului
Adresa: Str. Ion Campineanu, Nr. 28, Sector 1, Bucuresti
Organizatori: Metalhead
Bilete: Intre 95 lei si 265 lei (in functie de categorie)
Ora: 20.00

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, va invitam la aniversarea de 20 de ani a albumului "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos" unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album, la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.Pret bilete Apocalyptica la Sala Palatului:

Pana pe 15 ianuarie, acestea au urmatoarele preturi:

- Categoria A: 199 de lei
- Categoria B: 129 de lei
- Categoria C: 109 de lei
- Categoria D: 89 de lei

Dupa 15 ianuarie, acestea au urmatoarele preturi:

- Categoria A: 230 de lei
- Categoria B: 149 de lei
- Categoria C: 115 de lei
- Categoria D: 90 de lei

In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 de lei Categoria D.

Biletele sunt in numar limitat si sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, la cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0