Doom Over Bucharest III

29.04.2017


Data: 29 aprilie 2017
Locatie: Quantic Pub
Adresa: Soseaua Grozavesti nr. 3-5, Bucuresti
Organizator: Live Nation Promotions
Pagina oficiala: www.facebook.com/livenationpromotions
Pret Bilet: 90 lei
Ora: 19.00

Formatia finlandeza de funeral doom metal, Shape Of Despair va concerta pe 29 aprilie 2017, la Bucuresti in cadrul Doom Over Bucharest III.Pe scena vor mai evolua cei de la Funeral, Clouds, Abigail si Descend Into Despair.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Shape Of Despair a luat fiinta in 1995 si este unul dintre numele cu cea mai puternica rezonanta in materie de funeral doom metal.

Pana in anul 1998, trupa a purtat numele Raven, in acelasi an lansand primul demo, intitulat "Alive In The Mist". Doi ani mai tarziu, in aceeasi formula a iesit pe piata "Shades Of...". In 2001 Shape Of Despair lanseaza al doilea album, "ANGELS OF DISTRESS", iar in 2004, trupa a ajuns la formula de cvintet, prin lanseaza albumul "ILLUSION’S PLAY". In 2010, trupa lanseaza EP-ul "WRITTEN IN MY SCARS" si un split EP cu trupa Before The Rain.

In 2015, trupa a lansat cel de-al 4-lea album, "MONOTONY FIELDS", album care a fost primit cu review-uri pozitive de catre presa de specialitate din intreaga lume.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE
 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0